Ντόρα: Μιλάω ήδη με αυτούς που διέγραψε ο Σαμαράς

14/2/2012, 4:43 μμ. Ανοικτή γραμμή με τους βουλευτές που διέγραψε χτες ο Αντώνης Σαμαράς από τη Νέα Δημοκρατία διατηρεί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Βήμα FM, αν έχει έρθει σε επαφή με τους διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για να προσχωρήσουν στο κόμμα της, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε «βεβαίως έχω έρθει». Παράλληλα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι σε όλο το πολιτικό σκηνικό διεξάγεται μια «ατελείωτη συζήτηση» καθώς το σημερινό πολιτικό σύστημα «καταρρέει και πρέπει να ξαναφτιαχτεί με άλλες λογικές».
Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε βέβαιη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει «δυνατά» στην επόμενη Βουλή και αναφέρθηκε σε δημοσκοπήσεις που την δείχνουν να περνά το όριο του 3%. Παράλληλα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έριξε τα βέλη της προς τον Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ πληρώνει τώρα τις αντιφάσεις στην πολική της τα 2,5 τελευταία χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά η τακτική της Νέας Δημοκρατίας κατά του Μνημονίου, που οδήγησε και στην διαγραφή της, ήταν «πολιτική σχιζοφρένεια».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου