Παίζουν με την ελευθεροτυπία...

9:11 μ.μ. Οξύτατες αντιδράσεις ακόμη και στο δικαστικό χώρο προκαλεί η παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο οποίος ζητάει ακόμη και τη δίωξη των δημοσιογράφων που έκαναν το καθήκον τους δημοσιεύοντας τη λίστα των 36.Το θέμα δεν είναι η προκαταρκτική αυτή καθ' αυτή η οποία ούτως ή άλλως γίνεται, το θέμα είναι η διατύπωση της παραγγελίας η οποία κάνει λόγο για αποσταθεροποίηση του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. 

Το πολιτικό σκηνικό δηλαδή κινδυνεύει από τη δημοσιοποίηση μιας λίστας 36 ελεγχομένων και ουχί ενόχων που τυγχάνει να είναι πολιτικά πρόσωπα. Δεν κινδυνεύει από τις επικίνδυνες πολιτικές και από την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας που θα κομιστεί τα νέα δολοφονικά βάρη. 

Δεν κινδυνεύει από τους άσπιλους και αμόλυντους πολιτικούς που εισήλθαν στο στίβο της πολιτικής άποροι και σήμερα διαβιούν στη χλιδή.
Με την ίδια λογική το ίδιο κατασυκοφαντημένοι θα έπρεπε να νιώθουν και οι μικροεπιχειρηματίες που ελέγχονται κάθε τρεις και λίγο, οι καλλιτέχνες τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν προς πώληση ορισμένων φύλλων και ο απλός κοσμάκης που χαρακτηρίζεται φοροφυγάς επειδή δεν έκοψε μια απόδειξη...
Δυστυχώς, όμως, γι αυτές τις περιπτώσεις οι αντιδράσεις της Δικαιοσύνης είναι διαφορετικές!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου