Η Εύα Καϊλή δέχθηκε διαδικτυακό «πόλεμο» από Γιάννη Κότσιρα - Στάθη Δρογώση!

14/2/2012, 5:05 μμ. Tην ώρα που ψηφιζόταν το νέο μνημόνιο στη Βουλή, η βουλευτής Εύα Καϊλή επιδιδόταν με μεγάλη αφοσίωση στην αγαπημένη της συνήθεια, το τουϊτάρισμα. 

Η ίδια δικαιολόγησε τη στάση της αυτή, αναφέροντας πως «τιτίβιζε» την ώρα που κρινόταν το μέλλον της χώρας μας επειδή είχε διαβάσει εγκαίρως τις 1.000 σελίδες του νέου μνημονίου.

H προκλητική συμπεριφορά της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από άτομα που την «ακολουθούσαν» στο twitter, μεταξύ αυτών και από τους γνωστούς τραγουδιστές Γιάννη Κότσιρα και Στάθη Δρογώση.
Οι δύο καλλιτέχνες είχαν κατέβει στις πορείες και έβλεπαν από κοντά το χάος που επικρατούσε λόγω της ψήφισης του νέου μνημονίου.

Το «ναι σε όλα» που δήλωσε λοιπόν η Θεσσαλονικιά βουλευτής την Κυριακή στη Βουλή και η συνεχής ενασχόλησή της με το twitter κατά τη διάρκεια της κρίσιμης ψηφοφορίας, εξόργισαν τους δύο μουσικούς που της έκαναν διαδικτυακό «πόλεμο» χρησιμοποιώντας βαρείς σχολιασμούς.

«Συγγνώμη εγώ… αναλάμβανα τις ευθύνες των πολιτικών που ψηφίζατε 30 χρόνια... Θα κάνω ότι μπορώ και εγώ εδώ θέλω να ζήσω, θα κάνω την προσπάθειά μου και περισσότερα από ότι πίστευα ποτέ ότι μπορώ…» απάντησε η βουλευτής στα επικριτικά σχόλια των μουσικών με τον Στάθη Δρογώση να την αποκαλεί «πιόνι του Βενιζέλου».


Φ.Π. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου