Νοικιάζουν τα γυμνά πόδια γυναικών ως χώρους διαφήμισης

Το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσεις μια διαφήμιση είναι στα σημεία που κοιτούν με προσοχή... οι πελάτες που θέλεις να προσελκύσεις.
Και αυτή ακριβώς την αρχή αποφάσισαν να κάνουν πράξη διαφημιστές στην Ιαπωνία. Προσέλαβαν νεαρές κοπέλες και έβαλαν τα λογότυπα των προϊόντων που ήθελαν να διαφημίσουν, πάνω στα γυμνά τους... πόδια.
Η Ιαπωνία είναι παγκοσμίως γνωστή για τον μοναδικό τρόπο της να διαφημίζει τα προϊόντα της χώρας. Τώρα όμως σίγουρα πήγαν ένα βήμα παρά πέρα.
Τα καλλίγραμμα πόδια μιας νεαρής κοπέλας σίγουρα δεν ξεφεύγουν απαρατήρητα από τα αντρικά κυρίως μάτια και αυτό ακριβώς ήθελαν να εκμεταλλευτούν οι διαφημιστές.
Η παράξενη και αποκαλυπτική αυτή καμπάνια γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εν λόγω διαφημιστική εκστρατεία ήταν οι σέξι παρουσίες να έχoyn κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και όπως φάνηκε η πρωτότυπη αυτή ιδέα βρήκε σύμφωνες πάνω από 3.000 γυναίκες, οι οποίες αποφάσισαν να κάνουν τα πόδια τους... διαφημιστική αφίσα.
Η δική τους αποστολή είναι απλά να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους. Να πηγαίνουν για τα καθημερινά τους ψώνια, να διασκεδάζουν, να μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχοντας βέβαια πάντα κολλημένο στους μηρούς τους το λογότυπο της ανάλογης διαφήμισης.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου