Ο Βορίδης είναι ένα ανθρωπάκι μπροστά στον Ανδρέα!

Σχετικά μ΄αυτά που είπε ο Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ότι ο Ανδρέας κατέστρεψε την Ελλάδα o Νίκος Αλέφαντος σχολίασε τα παρακάτω:

"Ο Βορίδης είναι ένα ανθρωπάκι μπροστά στον Ανδρέα! Ένας ανύπαρκτος! Ο Βορίδης είναι σαν τον...Θρασύβουλο Φυλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα!"

Ο Ανδρέας είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός μεταπολεμικά, αυτός ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ποιο ΠΑΣΟΚ, το κανονικό ΠΑΣΟΚ, οι άλλοι που τον διαδέχθηκαν διέλυσαν αυτό το κόμμα που άλλαξε τη μοίρα πολλών ανθρώπων.

Με τον Ανδρέα έφαγε ψωμάκι ο κόσμος, με τον Ανδρέα συμφιλιώθηκαν οι Έλληνες και ο ένας Έλληνας βοήθησε τον άλλο, με τον Ανδρέα είδαν φως στη ζωή τους για πρώτη φορά μεγάλες μάζες που ήταν στο περιθώριο, με τον Ανδρέα ήμασταν και εθνικά υπερήφανοι.

Η κατρακύλα άρχισε απ’ τον Σημίτη με τη διαφθορά και τα χρηματιστήρια, συνέχισε με τον Καραμανλή και το ξέφραγο αμπέλι, και αποτελειώθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου που μας έριξε στο ΔΝΤ και στην Τρόικα. 

Να μην μιλάνε οι Θρασύβουλοι Φυλής για τον Ανδρέα!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. κι ο παπα αντρεου ενας τραμπουκος μπροτα στο ΛΑΟ ...ενας ανυπαρκτος λαοπλανος που δ'δουλευε' ψυλο γαζι το ΛΑΟ με τον τυφλοσουρτι της δεξιας που 'κυνοβουλευτοκυβερνουσε" ΑΚΡΙΒΩΣ οπως η προηγουμενοι δεξια ...δηλαδη και οι δυο φασιστες....μπλεπρασινοΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή