Κρατούσε 3 μέρες το πτώμα του αδελφού της με ανεμιστήρες.

Αυτά που τραβάνε οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας της ανικανότητας του κράτους ξεπερνούν πολλές φορές κάθε φαντασία!!!
Σενάριο απίστευτου θρίλερ θυμίζει και αυτό που τράβηξε μια γυναίκα στην Αθήνα, όταν θέλοντας να μεταφέρει το νεκρό αδερφό της, αναγκάστηκε να διατηρεί το πτώμα του με ανεμιστήρες στο σπίτι της γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες έκαναν διακοπές για το τριήμερο!!!


Όσο κουλό, μακάβριο και εξωφρενικό και αν ακούγεται η γυναίκα έκανε συντροφιά στο πτώμα του αδερφού της για πάνω από 72 ώρες, ενώ για να αποφύγει τη μυρωδιά του νεκρού είχε ανάψει στο φουλ τους ανεμιστήρες! Και όλα αυτά γιατί είχε την ατυχία ο αδελφός της να πεθάνει στην Ελλάδα «πάνω» σε τριήμερο και με …καύσωνα!!!!

Η αγανακτισμένη γυναίκα μη μπορώντας να βγάλει άκρη με τα «τσακάλια» της κρατικής μηχανής, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην τηλεόραση για να βρει το δίκιο της! Έτσι, έστειλε επιστολή στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως ο αδελφός της απεβίωσε το Σάββατο.
Λόγω του τριημέρου όμως, ο δήμος Αθηναίων είναι κλειστός, το ΕΚΑΒ δεν πήγαινε αρχικά να παραλάβει τη σορό του, ενώ τα γραφεία τελετών της ζητούσαν 1.600 ευρώ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να διατηρούσε την σορό του αδελφού της σπίτι της εδώ και τρεις ημέρες με ανεμιστήρες όπως κατήγγειλε η ίδια!
Τελικά, χάρη στην τηλεόραση και στον Γ.Παπαδάκη κινητοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία προκειμένου να παραλάβουν την σορό του άτυχου άνδρα!!!!!


Πηγη PERIERGAA
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου