Shigeo Tokuda: Ένας πορνοστάρ 74 χρονών!.

Μπορεί να είναι 74 χρονών ο Shigeo Tokuda, αλλά τελικά είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι σε μερικά πράγματα δεν παίζει ρόλο πόσων χρονών είσαι, αλλά πόσο αισθάνεσαι!
Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ζει ο Shigeo Tokuda, ο οποίος τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός ερωτικών ταινιών και έχει γυρίσει περίπου 250 αισθησιακές ταινίες!
Οι Ιάπωνες, δε, δείχνουν να τον λατρεύουν, ενώ οι ταινίες του απευθύνονται κυριώς σε μεγάλες ηλικίες, όπως το «Gramps fucks his hot little nurse». 
Ο Shigeo δεν είναι πάντα πρωταγωνιστής και μάλιστα «ενεργητικός». Ενσαρκώνει κι άλλους ρόλους, όπως έναν πατέρα που ωθεί την κόρη του να κάνει έρωτα με ένα αγόρι. 
Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Είμαι πάνω από 70 ετών και δεν είναι απαραίτητο να κάνω σεξ σε όλες μου τις ταινίες. Συχνά δεν γυρίζω σκηνές με σεξ, αλλά κάνω άλλους ρόλους, όπως, συνοδευτικούς χαρακτήρες, έναν πατέρα για παράδειγμα που ωθεί την κόρη του να κάνει σεξ με ένα αγόρι».






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου