Sexy και Ταλαντούχα Κορίτσια της Παγκόσμιας Ποπ Σκηνής

Που παραδίδουν σκυτάλη οι πανέμορφες, διάσημες και πλούσιες της ποπ σκηνής, Rihanna, Beyonce και Lady Gaga? 
Ολοι ξέρουμε πως η παγκόσμια μουσική βιομηχανία όσο ξαφνικά εμφανίζει καινούργια ονόματα, άλλο τόσο ξαφνικά τα εξαφανίζει, αν φυσικά δεν έχουν το ταλέντο και τις σωστές γνωριμίες
για να σταθούν στο χώρο.
Οι ντίβες της ποπ σκηνής που επικρατούν αυτή τη στιγμή, είναι και ταλαντούχες και όμορφες και το έχουν αποδείξει, κάποια στιγμή όμως θα παραδώσουν τη σκυτάλη στις νεότερες.
Ας δούμε ποιες είναι αυτές: 





Adele Ενα demo που έστειλε το 2006 στο Myspace κάποιος φίλος, ήταν η αφορμή για να γνωρίσει ο κόσμος τη Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Adele Laurie Blue Adkins.Το 2009 απέσπασε το βραβείο Grammy καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης και αυτό ήταν η αρχή για μια πλούσια διεθνή καριέρα που αναμένεται να σημειώσει πολλές επιτυχίες. 
To 20011 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο "21" το οποίο απέσπασε 6 Grammy και ψηφίστηκε ως το "άλμπουμ της χρονιάς".
Πριν λίγες μέρες το τραγούδι της για την ταινία "Skyfall" απέσπασε τη χρυσή σφαίρα καλύτερου original τραγουδιού, ενώ είναι υποψήφια για Oscar. 
Aκούστε το τραγούδι Rolling In The Deep από το άλμόυμ "21". 
Αυτό το κορίτσι ήρθε και θα μείνει! 

Carly Rae JepsenH νεαρή Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, με τα 300 εκατομμύρια views στο Youtoube για την πολυβραβευμένη επιτυχία της "Call me Maybe", είναι επηρεασμένη από μουσικούς όπως ο James Taylor, o Bruce Springsteen και ο Van Halen. 
Ακούστε το τραγούδι Call me Maybe
Εδώ μένει να δούμε τη συνέχεια... γιατί μια επιτυχία μόνο δεν φτάνει. 

Nicki MinajΗ Onika Tanya Maraj από το Τρινιδάδ και Τομπάκο είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και υποψήφια για βραβείο Grammy 2012 στην κατηγορία "καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνις". 
Με δύο άλμπουμ στο ενεργητικό της ήδη, θεωρείται ως η πολλά υποσχόμενη νέα ράπερ της Αμερικής. 
Ακούστε το τραγούδι Pound The Alarm 
Για να δούμε πώς θα τα πάει στο μέλλον.... 


Lana Del ReyH γεννημένη στη Νέα Υόρκη το 1986, Ελίζαμπεθ Γκραντ, είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία κέρδισε την προσοχή της διεθνούς μουσικής σκηνής το 2011 με το σίνγκλ "Video Games".Το συγκεκριμένο τραγούδι απέσπασε μια σειρά βραβείων συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Next Big Thing του βρετανικού μουσικού περιοδικού Q και του Βραβείου Καλύτερου Νέου Τραγουδιού του διαδικτυακού αμερικανικού περιοδικού Pitchfork. 
Το βρετανικό μουσικό περιοδικό NME κατέταξε το "Video Games" στην κορυφή της λίστας των καλύτερων τραγουδιών για το 2011.
Το πρώτο άλμπουμ της Ντελ Ρέι από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, με τίτλο "Born to Die"(2011), βρέθηκε κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στην κορυφή των τσαρτ επτά χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ακούστε το τραγούδι Born to Die 
Μάλλον καλά θα τα παέι η νεαρή, όμορφη και ταλαντούχα Αμερικανίδα, με τους άπειρους θαυμαστές στη χώρα μας. 

Taylor SwiftΓεννήθηκε το 1989 στην Αμερική και είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της καντρι-ποπ, κιθαρίστρια και ηθοποιός.
Το 2006 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο το όνομά της "Taylor Swift", ενώ το 2008 ακολούθησε το δεύτερο με τίτλο "Fearless", ενώ πούλησαν και τα δύο πάνω από 1 εκατομμύριο δίσκους, με το Fearless να περνά στην πρώτη θέση στο Billboard για πολλές συνεχόμενες εβδομάδες.
Το 2009 ψηφίστηκε από περιοδικό Billboard Magazineως η καλλιτέχνιδα της χρονιάς, ενώ το περιοδικό Forbes συμπεριέλαβε τη Swift στην 69η θέση στις προσωπικότητες με την πιο μεγάλη επιρροή και με έσοδα 18 εκατ. δολάρια ΗΠΑ 
Το 2008, τα άλμπουμ της τραγουδίστριας είχαν πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα κάνοντας την μία από τις πιο επιτυχημενες τραγουδίστριες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Ιανουάριο του 2010 η Nielsen SoundScan συμπεριέλαβε τη Σουίφτ ως την πρώτη καλλιτέχνιδα σε πωλήσεις τραγουδιών σε ψηφιακή μορφή στην ιστορία της μουσικής, έχοντας πουλήσει 24,3 εκατ. ψηφιακά κομμάτια μέχρι σήμερα. 
Το τρίτο άλμπουμ της κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2010 με τίτλο "Speak Now" και μέχρι το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς είχε πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. 
Ακούστε το τραγούδι Love Story 
Απίστευτα νούμερα σε πωλήσεις, ας ελπίσουμε πως θα μείνει και δεν θα ξεφουσκώσει γρήγορα. 

Katy Perry H Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson, είναι Αμερικανή τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε με μουσική γκόσπελ, όταν μετά τις πρώτες προσπάθειες κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με την Capitol Music Group πήρε το όνομα Κέιτι Πέρι. 
Η διασημότητα ήρθε το 2008 με το δίσκο "One of the boys", ο οποίος περιελάμβανε τρία τραγούδια που έφτασαν στο top 10 των αμερικανικού Billboard 100, ενώ η τρίτη της δισκογραφική δουλειά το "Teenage Dream" έφτασε στην κορυφή του Μπιλμποαντ 100. 
Μέχρι σήμερα η Κέιτι Πέρι έχει κερδίσει 8 βραβεία Grammy, μαζί με το "δίσκος της χρονίας" για το Teenage Dream. To 2011 της απονεμήθηκε το βραβείο "καλλιτέχνης της χρονιάς" από το MTV, ενώ έχει πουλήσει 37,6 ψηφιακά κομμάτια στις ΗΠΑ, 74,6 εκατομμυρία ψηφιακά κομμάτια παγκοσμίως και 11 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.
Το 2012 το περιοδικό Billboard ανέδειξε την Πέρι "Γυναίκα της Χρονιάς". 
Ακούστε το τραγούδι Wide Awake 
Την Καιτούλα τη βλέπω να μένει, γιατί και καλή φωνή έχει και ταλέντο στις δημόσιες και όχι μόνο σχέσεις, έχει! 

Πληροφορίες: Wikipedia
Επιμέλεια: Ε. Γράψα
πηγή: In.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου