Αναγνώστρια ζητά πληροφορίες για ασυνείδητο οδηγό.

Την Παρασκευή που μας πέρασε (11/1/2013) στις 6:00 το πρωί, ασυνείδητο κάθαρμα χτύπησε το... σταθμευμένο (ευτυχώς) αυτοκίνητο μου και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η ζημιά που έγινε είναι τεράστια, το αυτοκίνητο που έκανε την ...ζημιά είναι ένα citroen xsara Picasso μοντέλο 2007 χρώματος ασημι - γκρι. Το μοντέλο το έμαθα χτυπώντας στο google τον κωδικό ενός από τα συντρίμμια που βρήκα επάνω στο δικό μας αυτοκίνητο και το χρωμα απο βαμμένο κομμάτι του δικού του προφυλακτήρα ....Το αυτοκίνητο που αναζητείται έχει σίγουρα πολύ μεγάλη ζημιά στο εμπρός αριστερό (πλευρά του οδηγού) τμήμα......το συμβάν έλαβε χώρα στην Πετρούπολη κα στην οδό Αγίας Γλυκεριας, πολύ κοντά στο Α.Τ της περιοχής.....θα το εκτιμούσα εάν κάποιος έχει κάποια πληροφορία να την μοιραστεί μαζί μου στο mail: mbravou1980@gmail.com, ή στο αστυνομικό τμήμα Πετρουπόλεως, όπου έχει γίνει η καταγγελία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αναγνώστρια
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου