Κάτια Ζυγούλη: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!


Γέννησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η Κάτια Ζυγούλη και έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό μου”, η Κάτια μπήκε στην ιδιωτική κλινική και ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού.
ΗΗ σύντροφος του Σάκη Ρουβά, εισήχθη στο μαιευτήριο «Λητώ» στις 10 το πρωί, όπου και υπεβλήθη σε καισαρική τομή, όπως και στις προηγούμενες γέννες, έχοντας στο πλευρό της τον μαιευτήρα και γυναικολόγο της Ελπιδοφόρο Δουράτσο.

Με το που αντίκρισε το κοριτσάκι του ο Σάκης Ρουβάς, ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης, κερνώντας όλο το μαιευτήριο από τη χαρά του!
Συγκεκριμένα στις 12 και τέταρτο το μεσημέρι γεννήθηκε το τρίτο μωράκι της οικογένειας Ρουβά και φυσικά και οι δύο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Χθες οι δυο τους βρέθηκαν στο μαιευτήριο για την τελευταία επίσκεψη στο γυναικολόγο και μόλις μια μέρα μετά, τους χτύπησε την πόρτα ο πελαργός, παρόλο που η επίσημη ημερομηνία γέννησης του τρίτου τους παιδιού, ήταν γύρω στις 15 Ιανουαρίου.
Να τους ζήσει το μωράκι τους!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου