Ο καιρός σήμερα.


Σάββατο 29-12-2012
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε...
περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας (πρόγνωση περιφέρειας Μακεδονίας), της Θράκης (πρόγνωση περιφέρειας Θράκης), της βορειοδυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο (>900μ). Αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Θεσσαλία (πρόγνωση περιφέρειας Θεσσαλίας) και την κεντρική Στερεά (πρόγνωση ορεινής Ναυπακτίας) και θα χιονίσει και σε περιοχές με υψόμετρο >500μ. Άνεμοι στο Ιόνιο και το κεντρικό/βόρειο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί (πρόγνωση ΒΑ Αιγαίου), στο ΝΑ Αιγαίο από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση στα κεντρικά και βόρεια (θερμοκρασιακό μετεώγραμμα Καρπενησίου) . 

Αττική: Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις μετά το απόγευμα στα ορεινά με υψόμετρο >1000μ το Σάββατο (φωτορεαλιστική πρόγνωση Πάρνηθας). Παρόμοιες καιρικά συνθήκες θα επικρατήσουν και την Κυριακή με τα φαινόμενα πάντως να εξασθενούν μετά το μεσημέρι και να περιορίζονται στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στην κορυφή του Χορτιάτη. Βελτίωση του καιρού την Κυριακή. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ έως μέτριους και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-10 βαθμούς Κελσίου.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου