Στοιχειωμένη τοστιέρα. Η κορυφαία μπούρδα στην ιστορία της αμερικανικής tv (video)

Η βλακεία είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Η βλακεία στην τηλεόραση ξεκινάει από τους γκουρού του είδους. Τους Αμερικάνους...


Στο ρεπορτάζ μεσήλικη Αμερικανίδα εξηγεί ότι η τοστιέρα της είναι στοιχειωμένη. Μιλάει με την φωνή του «έξω από 'δω», βγάζει φωτιές και ψήνει φέτες του τοστ με την ένδειξη «Ο Σατανάς ζει». Ο ρεπόρτερ την ρωτάει συγκλονισμένος να μπει σε λεπτομέρειες και της ζητάει για να κάνει το ρεπορτάζ του πιο αληθοφανές να ψήσει μια φέτα. Η βλακεία σου ψήνει τον εγκέφαλο.

Αλλά καλό είναι να μην κατηγορούμε πάντα την ελληνική τηλεόραση για κουλαμάρες. Η αλλήστου μνήμης «μάνα ρέιβερ», τα λυγισμένα κουτάλια του Γιούρι Γκέλερ αλλά κα διάφορες Παναγιές που δάκρυζαν σε ελληνικά μοναστήρια και μας τις έδειχναν στα πρωινάδικα της ενημέρωσης είναι δικές τηλεοπτικές στιγμές αλλά στην Αμερική το είχαν τερματίσει χρόνια πριν.

Το βίντεο χρονολογείται από το 1984 αλλά θεωρείται από τους σύγχρονους τηλεκριτικούς το κορυφαίο όλων των εποχών στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Στο youtube ανέβηκε από άγνωστο χρήστη το 2009.

Δειτε Εδω το βίντεο για ΓΕΛΙΑ!!!
www.topeiraxtiri.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου