Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι σήμερα μία πολύ γνωστή ηθοποιός…

Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας που ποζάρει χαμογελαστό μαζί με τα παιχνίδια του γεννήθηκε στον Καναδά τον Οκτώβριο του 1961. Η όμορφη μικρούλα έζησε τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής της στον Καναδά, ενώ μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για την Τζόυς Ευείδη, την παιδική φωτογραφία της οποίας αλιεύσαμε από τη στήλη της Athens Voice “Back 2 the future”, όπου την είδαμε στην ίδια πόζα της παιδικής της ηλικίας και στην ενήλικη ζωή της.



Όπως έχει αναφέρει η γνωστή ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της, όταν ανακοίνωσε στους γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός εκείνοι δεν ενθουσιάστηκαν, ενώ ο λόγος που πήγε στο Εθνικό Θέατρο ήταν ότι ήθελε να ασχοληθεί με την δραματολογία, η οποία υπήρχε μόνο σε δραματικές σχόλες και όχι σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο. Η Τζόυς Ευείδη έχει ερμηνεύσει μοναδικούς και διαφορετικούς ρόλους και μπαίνει πάντα “στο πετσί του ρόλου”, ό,τι και αν χρειαστεί να ερμηνεύσει.

Η γνωστή ηθοποιός είναι μοναχοπαίδι και όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, δεν ένιωθε την ανάγκη να έχει ένα αδελφάκι στην παιδική της ηλικία, καθώς είχε πολλούς φίλους. Παράλληλα, ήταν ένα ντροπαλό και μάλλον εσωστρεφές παιδί, κάτι που άλλαξε μεγαλώνοντας, μια και πλέον η Τζόυς Ευείδη διακρίνεται για τον πληθωρικό της χαρακτήρα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου