Στην Τρίπολη η Ελένη Μενεγάκη για να δει τον Ματέο... φαντάρο!

Εξοδούχος ήταν την περασμένη Κυριακή ο Ματέο Παντζόπουλος και το Λενιώ τα παράτησε όλα και πήγε να συναντήσει τον καλό της!!!! Πήρε τα ταπεράκια της, πήρε καθαρά εσώρουχα του καλού της και έτρεξε στην Τρίπολη για να δει πώς τα περνάει το στρατευμένο νιάτο, ο Ματέο!
Η Ελένη θέλησε έτσι να αναπτερώσει το ηθικό του συντρόφου της, που όσο να πεις είναι κάπως πεσμένο, ενώ πολύ της είχε λείψει κι εκείνης, αφού νιώθει μεγάλη μοναξιά τώρα που ο Ματέο υπηρετεί τη θητεία του.Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερωτευμένο ζευγαράκι πήγε για φαγητό στην Τρίπολη και συζήτησαν για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα που είναι χωριστά.
Τη Δευτέρα μάλιστα από την εκπομπή της δεν έκρυψε ότι της έχει λείψει πολύ η… φύση, τα Άχλα δηλαδή, στα οποία πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο παρέα με τον καλό της.
Αντί λοιπόν να βολτάρει στην υπέροχη παραλία και να φροντίζει το κτήμα του Ματέο, το Ελενάκι το έχει ρίξει στα ψώνια και στις κοινωνικές υποχρεώσεις. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός της τσάκωσε τη μια μέρα να ψωνίζει… άνθη για το σπίτι της και την άλλη να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας σε super market στο Πικέρμι
.Τώρα που ο Ματέο είναι μακριά, μόνο τα ψώνια της έμειναν της Ελένης. Υπομονή βρε κορίτσι μου. Ένας μήνας έμεινε και θα τον έχεις και πάλι τον καλό σου στην αγκαλιά σου.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου