Ανασχηματισμός και προγραμματισμός στη σκιά του Eurogroup.


Εν μέσω φημών για αλλαγές στην κυβέρνηση και μετά τις αποφάσεις του Eurogroup συναντώνται σήμερα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, ενώ θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί στις 10:00 με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η απόφαση των Βρυξελλών για την Ελλάδα η οποία θα μελετηθεί ενδελεχώς, ώστε να καθορισθούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συζητήσουν και για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Ο ανασχηματισμός φέρεται προ των πυλών και, μάλιστα, τοποθετείται χρονικά πριν τις γιορτέςτων Χριστουγέννων, ενώ λέγεται ότι οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης θα λάβουν θέσεις αντιπροέδρωντης κυβέρνησης και στελέχη πρώτης γραμμής από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ. θα αναλάβουν χαρτοφυλάκια.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 13:00, θα γίνει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό.
Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους υπουργούς για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τηνεκταμίευση της δόσης, ενώ αναμένεται να ζητήσει να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να τεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με δράσεις για την ανάπτυξη, αλλά και να μην πέσουν έξω τα υπουργεία στους στόχους του νέου μεσοπρόθεσμου ώστε να μην χρειαστούν νέα μέτρα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου