Μην λειτουργείτε σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών ζητά από την κυβέρνηση ο Π.Καμένος

Σε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προχώρησε στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καλώντας τους να μην λειτουργούν σαν
Φιλιππινέζες των Γερμανών και κατηγορώντας τους εκβίασαν το λαό και τους βουλευτές τους για να περάσουν τα μέτρα.

Στην ομιλία του ο Π.Καμμένος επισήμανε αρχικά ότι έθεσε στην κυβέρνηση ερωτήματα την περασμένη Τετάρτη τα οποία έμειναν αναπάντητα.

Είναι βιώσιμο το χρέος, ρώτησε τον πρωθυπουργό ο Π.Καμμένος, και αν τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση είναι όντως τα τελευταία. Ακόμη, ρώτησε, που είναι η έκθεση της Blackrock για την βιωσιμότητα των τραπεζών.

Θέτοντας ένα ακόμη ερώτημα απευθύνθηκε στην κυβέρνηση ρωτώντας αν πιστεύει σε μια Ευρώπη των εθνών-κρατών ή στην ομόσπονδη Ευρώπη με κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, η οποία θα πρέπει να γίνει δεκτή με δημοψήφισμα.

Εκβιάστε το λαό και πήρατε τις εκλογές, είπε ο Π.Καμμένος, μιλώντας για πτώχευση αλλά τώρα, στις 16 Νοεμβρίου όταν τελειώνουν τα αποθέματα «θα πτωχεύσουμε και δεν θα υπάρχει η βοήθεια». «Εμπαίξατε το λαό και εκβιάσατε τους βουλευτές», τόνισε, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Το πρόβλημα του χρέους, πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «λύνεται πολιτικά με σεισάχθεια και μονομερή χρέους και το απεχθές χρέος από τις εταιρείες δεν θα το πληρώσει ο λαός».

«Ζητάμε την τιμωρία για όσους έβαλαν το χέρι στο δημόσιο χρήμα», επισήμανε.

Ο προϋπολογισμός, συνέχισε, «μας θυμίζει τον καπετάνιο του Τιτανικού που ζητούσε να παίζει η μουσική ενώ το πλοίο βυθιζόταν» και τον χαρακτήρισε «ταφόπλακα των παραγωγικών δυνάμεων» όπως είναι οι αγρότες.

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του κατά της Γερμανίας, υποστηρίζοντας ότι «οδηγούμαστε προς μια γερμανική Ευρώπη που θα εξουσιάζει τους λαούς». «Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί της Γερμανίας», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό, αντί να λειτουργεί «σαν κομματάρχης της Μέρκελ» να πάει στις ΗΠΑ, όπου η κυβέρνηση Ομπάμα μίλησε για τη μη βιωσιμότητα του χρέους αλλά ακόμη και στη Μόσχα και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Υπογράμμισε δε ότι η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τον ορυκτό και φυσικό πλούτο και να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο την γεωστρατηγική της θέση.

«Ας τελειώσει το παραμύθι της δραχμής να ξεκινήσουμε τις γεωπολιτικές κινήσεις που θα τους βάλουν στη γωνία», είπε και πρόσθεσε ότι «πουλάτε τα ασημικά και τους τίτλους ιδιοκτησίας της χώρας».

Η εκτέλεση του προϋπολογισμού δεν θα πετύχει και η ανεργία αλλά και η κοινωνία σε έκρηξη, εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι «η Ελλάδα έχει ελπίδα όσο υπάρχουν βουλευτές που αντιτίθεται στα γερμανικά σχέδια».
Newsroom ΔΟΛ
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος   (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment