Αυτές οι ακτινογραφίες σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες

Είναι κάποιες ακτινογραφίες που όντως μένουν αξέχαστες σε όλους. Δείτε μερικές από αυτές...


Το 2004, 39 χρόνος οικοδόμος είχε ένα ατύχημα με πιστόλι καρφιών... Επανήλθε κανονικά μετά την ανάρρωσή του.

Ένα μεταλλικό ραβδί διαπέρασε το κρανίο ενός 30χρονου μετά από πτώση. Επέζησε μετά από 11 ώρες χειρουργείο.

Το 2010 ένας 27χρονος Κινέζος γλίστρησε από τον ημιώροφο κτηρίου και προσγειώθηκε με το κεφάλι πάνω σε ένα ψαλίδι. Επέζησε μετά από πλήθος εγχειρήσεων και πλαστικών επεμβάσεων.

 Γυναικά πήγε για ακτίνες Χ προσπαθώντας να ανακαλύψει για ποιο λόγο εξακολουθεί να πονάει στο σημείο της επέμβασης μετά από 3 χρόνια. Ο λόγος του πόνου ήταν εμφανής!!!

Το 2012 μια 80 χρονη ενώ έκανε κηπουρικές εργασίες έπεσε με αποτέλεσμα να της σφηνωθεί στο κρανίο ένα κηπευτικό ψαλίδι. Επανήλθε τελείως μετά από επέμβαση.

Το 2012 16χρονο ερασιτέχνης ψαράς δέχεται στο κρανίο, καμάκι από ψαροντούφεκο φίλου του ενώ εκείνος προσπαθούσε να το οπλίσει. Αυτό ο άνθρωπος ζει κι ακόμα προσπαθεί να αναρώσει

Το 2011 ένας 11 χρόνος δέχθηκε το βέλος ενός φίλου του στο κεφάλι την ώρα που αυτοί έπεζαν. Για καλή του τύχη το βέλος δεν πείραξε ζωτικά σημεία του εγκεφάλου και πιτσιρικάς ανάρρωσε πλήρως.

Το 2003 ένας οικοδόμος έπεσε από την σκαλωσιά ενός κτηρίου και προσγειώθηκε κυριολεκτικά με το κεφάλι στο τρυπάνι 45 εκατοστών που βρισκόταν από κάτω. Παρόλο που έχασε την όραση από το ένα μάτι... ζεί!!!

πηγή: "Τα νέα του καναπέ"






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment