Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στον Ρυθμό Stage

9:56 π.μ. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή τουΡυθμού Stage, ανοίγοντας την αυλαία της χειμερινής περιόδου, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012.

Εκεί που το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία, ξεκινά η ιδιαιτερότητα της φωνής του και η μοναδική της ιδιοτυπία καθώς και το παίξιμο του ως βιρτουόζος του λαούτου.

Εδώ και δεκαετίες η αγάπη του κοινού του ενισχύει το πάθος και τη δύναμη του Μιχάλη, που ανταποδίδει αυτή τη στήριξη μέσα από τη γλώσσα της μουσικής. Από ένα σημείο και μετά, τη ροή του προγράμματος την καθορίζει η στιγμή, εφόσον το κοινό και ο καλλιτέχνης γίνονται ένα και μαζί αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές της κάθε μοναδικής βραδιάς.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο Κρητικό παραδοσιακό τραγούδι, τόσο με την ερμηνεία του όσο και με τους σύγχρονους ήχους. Χωρίς να αλλοιώνει το παραδοσιακό στοιχείο, το εμπλουτίζει και του προσδίδει μια αλλιώτικη μουσική διάσταση.

Στις εμφανίσεις του στον Ρυθμό θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών που μέσα από τη χροιά της φωνής του και τον ήχο του λαούτου του αποκτούν μια άλλη διάσταση.

Μαζί του στη σκηνή οι Τζουγανάκης Αλέξανδρος (λαούτο, φωνή), Κουέλης Θεόδωρος (μπάσο), Πασχάλης Γεώργιος (κιθάρες), Χαρίτωνας Χαριτωνίδης (πνευστά) και Πόλκας Ανδρέας (τύμπανα).

Τιμή εισόδου: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Online Κρατήσεις: www.tickethour.com (τηλ. 211 21 11 80 55 55)

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750 060
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου