Στον πάτο της superleague η ΑΕΚ. Ο Βλάχος πλήρωσε το μάρμαρο

9:49 π.μ. Ο Θωμάς Μαύρος μετά από τις εξελίξεις που υπήρξαν στην ΑΕΚ και με το θέμα της αποχώρησης του Βαγγέλη Βλάχου ξέσπασε μέσω του woop.gr και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης τα έβαλε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και το Δ.Σ. της Ένωσης, τονίζοντας πως εκείνον ήθελαν
να «φάνε» και το έκαναν μέσω της απομάκρυνσης του Βαγγέλη Βλάχου.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο και την βαθμολογική θέση της Ένωσης (τελευταία θέση με ένα βαθμό, μετά από πέντε αγώνες) υπήρξε θέμα αποχώρησης του Βαγγέλη Βλάχου από την Ένωση.
Αρχικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει με πλήρες ρεπορτάζ στο woop.gr, ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε τον Θωμά Μαύρο για την πρόθεση του Δ.Σ. να υπάρξει λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Βλάχο.
Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, δεν συμφώνησε με τα λεγόμενα του Δημητρέλου και ζήτησε όποια απόφαση και αν παρθεί, να γίνει μετά από συζήτηση όλων των αρμόδιων ανθρώπων του «Δικεφάλου» τη Δευτέρα.
Αν και αρχικά συμφώνησαν οι δύο πλευρές προς αυτή την κατεύθυνση, φούντωσαν τα σενάρια περί αποχώρησης του Βλάχου και αντικατάστασής του από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Μπορεί να μην υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, αλλά πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο.
Αυτό εξόργισε τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος σε έντονο τόνο είπε στο woop.gr«Τον Μαύρο ήθελαν να φάνε και όχι τον Βλάχο. Όλο αυτό που κάνουνε θα τους μείνει στο λαιμό γιατί ο κόσμος ξέρει την αλήθεια. Η κίνηση αυτή δεν ήταν ούτε για να διώξουν τον Βαγγέλη, ούτε να φοβίσουν τα παιδιά. Ήθελαν να με φάνε και τα κατάφεραν! Ο Μαύρος τέλος… Φεύγω και εγώ!», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου».
Στην συνέχεια, ο Θ(ε)ωμάς των φίλων της Ένωσης τα έβαλε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και το Δ.Σ. της ΑΕΚ λέγοντας: «Ποιος Δημητρέλος και ποιο Δ.Σ.; Αυτοί δεν είναι τίποτα στην ΑΕΚ. Η ιστορία της Ένωσης είμαι εγώ και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι. Αυτοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να φέρουν την ΑΕΚ σε αυτή την κατάντια. Αυτούς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Αυτό που έκαναν ήταν προσβολή προς το πρόσωπό μου.
Ο κόσμος, όμως, ξέρει καλά και η χιονοστιβάδα θα τους καταπλακώσει! Έβγαλαν το τσεκούρι του πολέμου και θα το πληρώσουν ακριβά…»
Ο θυμωμένος Μαύρος συνέχισε λέγοντας σε πολύ έντονο ύφος: «Εγώ έμεινα για το καλό της ΑΕΚ γιατί την πονάω. Έμεινα για να σώσουμε την ομάδα και για τους επενδυτές, αλλά αυτοί αποφάσισαν να με φάνε! Δεν τους έκανε κάτι ούτε ο Βαγγέλης, ούτε το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Εμένα ήθελαν να φάνε και τα κατάφεραν».
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και στο τέλος της συνομιλίας μας, μας ζήτησε μάλιστα συγνώμη για τον τόνο της φωνής του.

Eποχή Άγγελου στην ΑΕΚ
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ ο Θωμάς Μαύρος, ο Βαγγέλης Βλάχος και ενδεχομένως και ο Χρήστος Κωστής θα αποτελέσουν παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να πιάνει δουλειά από Δευτέρα, αφού έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με τον «Δικέφαλο».
Γιάννης Χίνης
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου