Αποχαιρετιστήριο όργιo σε σκάφος με αλλοδαπές!

12:16 μμ. Αυτό και αν λέγεται... ταξίδι αναψυχής! Το σκάφος με παρέα ανδρών και 4 γυναίκες... της αλλοδαπής, αναχώρησε από τη μαρίνα της Πάτρας νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου και επέστρεψε στην πόλη... αργά τη νύχτα!
Ο «ναύλος» είχε πληρωθεί μέχρι τα Τριζόνια και επιστροφή στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά τα μέλη του πληρώματος όπως επίσης και όσοι ταξίδεψαν έζησαν... απίστευτες στιγμές! Ήταν πραγματικά ένα ταξίδι - όργιo!

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ dete.gr, γνωστός Πατρινός ανακοίνωσε την απόφασή του για «μετανάστευση» σε χώρα της Βορείου Ευρώπης (είχε ήδη εξασφαλίσει πολύ καλή δουλειά) και οι φίλοι του αποφάσισαν να του κάνουν δώρο... σκαφάτο πάρτι με εκπλήξεις! Το τι έγινε στη διάρκεια του ταξιδιού... δεν περιγράφεται!

Οι τέσσερις γυναίκες ξεκίνησαν με στpιπτίζ και η συνέχεια ήταν άκρως... ροζ! Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια του καπετάνιου και των μελών του πληρώματος! Οι νεαροί... ξέδωσαν στην κυριολεξία, αφού οι τέσσερις hot γυναίκες ήσαν αποφασισμένες... να τα δώσουν όλα!


Το πάρτι «κορυφώθηκε» στα Τριζόνια. Το ποτό και η μουσική... σε αφθονία, ενώ ο χορός (γυμνές οι γυναίκες) εκθαμβωτικός! Σύμφωνα με όσα μας περιέγραψαν οι τέσσερις καλλίγραμμες νεαρές δεν υπολόγιζαν... τίποτα! Ούτε καν την πιθανότητα κάποιος να τις βλέπει! Άλλωστε στην επιστροφή απέδειξαν πως... ήσαν τόσο χαρούμενες που θέλησαν να διασκεδάσουν... και τους άλλους καπετάνιους! Έτσι όταν κάποιο σκάφος πλησίαζε το δικό τους, ανέβαιναν στο κατάστρωμα, χαιρετούσαν το πλήρωμα, φώναζαν στους άνδρες του και στη συνέχεια... κατέβαζαν το σουτιέν των μαγιό τους επιδείκνυαν τα πλούσια κάλλη τους κραυγάζοντας ταυτόχρονα: «ουουουου»!

Ο κυβερνήτης του άλλου σκάφους... τα έχασε! Χαρακτηριστικό και το συμβάν με πρωταγωνιστή κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού. Ο οποίος είδε τις γυναίκες, τις χαιρέτησε, εκείνες του έδειξαν τα στήθη τους, άρχισαν να τα «ταλαντεύουν» και ο μεσήλικας καπετάνιος... τα έχασε και λίγο έλειψε να του φύγουν τα σκοινιά από τα χέρια.

Η χαρούμενη παρέα έφθασε αργά το βράδυ στη μαρίνα! Οι τέσσερις νεαρές συνέχισαν να πίνουν, οι Πατρινοί επέστρεψαν στα σπίτια τους και ο «μετανάστης» ήταν... τρισευτυχισμένος! Και σίγουρα οι τελευταίες του ώρες στα πάτρια χώματα θα του μείνουν αξέχαστες!
Aniwthoi
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου