Το καλοκαίρι επέστρεψε - Ηλιόλουστος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας


9:15 π.μ. Το καλοκαίρι φαίνεται πως δεν μας εγκατέλειψε οριστικά ακόμα, αφού για σήμερα Τρίτη, ο καιρός αναμένεται αίθριος και ηλιόλουστος σε όλη τη χώρα, ενώ θα σημειωθεί αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία γενιά θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου,ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός,με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 32 και τοπικά μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Κρήτη θα φτάνουν τοπικά μέχρι τους 31 βαθμούς.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Πηγή: Το καλοκαίρι επέστρεψε - Ηλιόλουστος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69243#ixzz27SYBYaUJ
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου