Έκθεση "Οικονομική Θέρμανση": Πήγαμε και... παγώσαμε με αυτά που είδαμε

11:42 π.μ. Στο παρά πέντε του επερχόμενου Χειμώνα άνοιξε τις πύλες της η 1η έκθεση "οικονομική θέρμανση" που διεξάγετε στο Ν. Φάληρο (Γηπ.Taekwondo). Ο κόσμος τρομοκρατημένος από την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης
πήγε να βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την θέρμανση του σπιτιού του τον φετινό χειμώνα

Η έκθεση από την έναρξη της (χθες 28/9) προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου ο οποίος στην πληοψηφία του ταλαιπωρήθηκε και απογοητεύτηκε εν τέλη. 

Λίγα περίπτερα, μικροί χώροι περιπτέρων, στενοί διάδρομοι, περιορισμένοι χώροι στάθμευσης, ανύπαρκτο προσωπικό εξυπηρέτησης επισκεπτών στους εξωτερικούς χώρους, συνθέτουν μια κατάσταση τουλάχιστον χαοτική και που ταυτόχρονα αναδυκνίουν την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου χώρου ως εκθεσιακό κέντρο.

Η ταλαιπωρία μας ξεκίνησε από τις 18:30 εχθές 28/9, όταν και προσεγγίσαμε τον χώρο του εκθεσιακού κέντρου. Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες σημάνσεις ή προσωπικό ώστε οι επισκέπτες να μην ταλαιπωρηθούν κατα προσέλευση τους στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου (όσοι πήγαν από το πάνω πάρκινκ σίγουρα θα συμφωνούν με τα γραφόμενα μου).

Μετά από 45 λεπτά (!) ταλαιπωρίας τελικά παρκάραμε το αυτοκίνητό μας σε ακατάλληλο σημείο στάθμευσης αλλά δεν γινόταν και αλλιώς μιας και δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.

Μπαίνοντας μέσα στο εκθεσιακό συναντήσαμε την παρακάτω εικόνα:



Τουλάχιστον 5.000 κόσμος περιφερόταν σε ρυθμό "λαϊκής αγοράς" από περίπτερο σε περίπτερο, όχι γιατί το ήθελε άλλα γιατί το ρεύμα του κόσμου τον παρέσερνε .

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσες ούτε να επικοινωνήσεις με τους εκθετες ούτε καν να δεις τα εκθέματα. Έβλεπες παντού κόσμο που κυλούσε σαν ποτάμι ανάμεσα από τους στενούς διαδρόμους.

Τα περίπτερα
Λίγα τον αριθμό και με περιορισμένους χώρους.

Εκθέματα
Από ενεργειακού τύπου σόμπα των 170 ευρώ μέχρι την περίφημη Νορβηγική σόμπα με τους 2 παρακαλώ χώρους καύσης. Παρ' όλα αυτά η γκάμα ήταν μικρή μιας γιατί όπως προαναφέραμε οι εκθέτες ήταν λίγοι.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τον χώρο της έκθεσης που με πολύ και κόπο και ταλαιπωρία προσπαθήσαμε να τραβήξουμε

Σόμπα Ελληνικής συναρμολόγησης. Η inox καμινάδα είναι "Διαμαντής"

Η περίφημη Νορβηγική ενεργειακή σόμπα με τους 2 χώρους καύσης. Έξτρα απόδοσης με την ίδια ποσότητα ξύλου
Ξυλόσομπα 9kw


Αν δεν είχαμε και την ταλαιπωρία της 1:30 λεπτά μέχρι να βγούμε από τον χώρο στάθμευσης θα ήμασταν ικανοποιημένοι ότι αποφύγαμε τον κακό χαμό του εκθεσιακού κέντρου.

Αν κάποιος με ρωτούσε αν αξίζει τον κόπο να πάει θα του έλεγα πως όχι. Ακόμα και να είχε κάτι να δείξει ως έκθεση η 1η "οικονομική θέρμανση" δεν θα μπορούσε να το κάνει γιατί δεν βοηθούσε ο πολύς κόσμος αλλά κυρίως το εκθεσιακό κέντρο που έχει περιορισμένες δυνατότητες.

πηγή: Τα νέα του καναπέ
Επιμέλεια: Ο απροσάρμοστος
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Τραγική περίπτωση αυτή η έκθεση δεν την προτείνω για κανένα λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγα και ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή