Σε ποιές περιοχές θα «πιάσει» 42 ο υδράργυρος σήμερα.

9:34 πμ Με τον υδράργυροι να «βαράει» 42άρια συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη, το κύμα καύσωνα, που δεν αναμένεται να μας αφήσει στη δροσούλα μας νωρίτερα από την Πέμπτη, οπότε και οι μετεωρολόγοι προβλέπουν… βροχές!
Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή:
Αττική: με τους 41 θα «φλεράρει» ο υδράργυρος, όσο τα μποφόρ θα πιάνουν 6αράκια από βόρειες διευθύνσεις. Τυχερούληδες οι κάτοικοι των βορείων προαστίων της Αθήνας, όπου η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: από 24 έως 38 θα δείξει το θερμόμετρο, με τοπικές νεφώσεις να «σκάνε» το μεσημέρι και τους ανέμους νότιους μεταξύ 3 και 4 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη: από 22 μέχρι 41 θα δείξει το θερμόμετρο, παρά τα συννεφάκια που θα εμφανιστούν τις μεσημεριανές ώρες και το βοριαδάκι από 2 μέχρι 4 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: τοπικά τους 42 θα «πιάσει» ο υδράργυρος, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: 42 βαθμούληδες κι εδώ, με τοπικές νεφώσεις και βοριαδάκι 3 μέχρι 5 μποφόρ.
 
Κυκλάδες, Κρήτη: δροσιά στα νησάκια μας, με το θερμόμετρο να «παίζει» από 25 έως 36 βαθμούς και τους ανέμους από βόρειες διευθύνσεις, 5 και τοπικά 7 μποφόρ.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: μεταξύ 25 και 37 βαθμών θα κυμανθεί η θερμοκρασία και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, την Πέμπτη,  στη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας θα έχουμε σποραδικές βροχές το μεσημεροαπόγευμα. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα βόρεια, ενώ μεγαλύτερη πτώση αναμένεται την Παρασκευή.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου