Θρίλερ με τραυματίες και όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά

3:56 μμ. Συμπλοκή αστυνομικών και ένοπλων ληστών στην Κηφισιά σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην οδό Ζίτση στην Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια καταδίωξης οι αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά των κακοποιών με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές ήταν εξοπλισμένοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών που συνάντησαν φέυγοντας από το σπίτι. Ένας από τους δράστες τραυματίστηκε στο χέρι. Oι κακοποιοί μετά την ληστεία σε σπίτι στη Κηφισιά κράτησαν ως ασπίδα για να διαφύγουν τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της οικίας, τον οποίο άφησαν ελεύθερο στο ρεμα Κοκκιναρά.
Η ληστεία έγινε στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη και όμηρος ήταν ο πεθερός του. Πριν από λίγη ώρα στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν τα κοσμήματα που είχαν πάρει οι ληστές από το σπίτι αλλά και κηλίδες αίματος από τον τραυματισμένο ληστή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου