Hotel «Κορυδαλλός»

4:13 μμ. Δημοσιοποιώ το email που μου ‘στειλε μια μητέρα. Η κόρη της είναι στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και 5 μήνες.

«Στο Hotel «Κορυδαλλός» δεν αναγγέλλουν πλέον τα γεύματα επειδή δεν επαρκούν για όλες τις κρατούμενες δεδομένου ότι ξαφνικά ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά πολύ.

Έτσι όποια προλαβαίνει θα σιτιστεί!
Όσον αφορά την αξιότιμη κ. Τσοχατζοπούλου, η οποία βέβαια θεωρείται ανώτερου είδους, καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο - δηλαδή το αναρρωτήριο - για να απολαμβάνει τις υπηρεσίες που προβλέπονται για την περίπτωση των «ευγενών».

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν κάποιο από τα «κατώτερα είδη» ανθρώπων και δη γυναικών ασθενήσει, γνωρίζω όμως ότι οι «οροθετικές» στοιβάχτηκαν στα υπόγεια. Μου αρέσει που όλα τα κανάλια κόπτονται επί μέρες για την ασφάλεια και την υγιεινή των πολιτών αλλά αντιλαμβάνομαι ότι ενδιαφέρονται μόνο για όσους είναι έξω από τα κάγκελα».

Η κρίση έχασε την ετυμολογία της. Είναι αυτό που ζούμε. Όλο. Χωρίς τοποθετήσεις οικονομικές, συναισθηματικές, φιλοσοφικές. Στα σχολεία, τις φυλακές, τη Βουλή. Στα σύνολα, στα σπίτια μας. Τι κόβουμε τώρα για να δώσουμε; Δεν κόβουμε, κόβεις, κόβω και δίνω το μισό.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου