Απάντηση σχετικά με την σύλληψη του Σ. Κοιλάκου για χρέη προς το δημόσιο

12:57 μμ. Λάβαμε το παρακάτω emai σε απάντηση της αναδημοσιευμένης ανάρτησης σχετικά με την σύλληψη του Σταμάτη Κοιλάκου για χρέη προς το δημόσιο:


Στις 23 Μαΐου 2012 10:02 μ.μ., ο χρήστης dimitris <info@koilakos.gr> έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ  SITE ΣΑΣ  http://kanapesnews.blogspot.com/2012/05/skoda.html  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ SKODA ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΕΠΕ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ SITE ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΙΟΥΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ
Κατόπιν των παραπάνω,  κατεβάζουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση και ζητάμε συγνώμη από τον κο Κοιλάκο στο ποσοστό που μας αναλογεί. Ο αγώνας για την σωστή ενημέρωση δεν πρέπει να μας παρασύρει στην δημοσίευση μη διασταυρωμένων - διακριβωμένων γεγονότων. Παρόλο που αναφερόμαστε σε είδηση που έτρεξε σε πάνω απο 40 blog-portal news  (κρίθηκε σεβαστή για αναδημοσίευση από το δικό μας ιστολόγιο), νιώθουμε την ανάγκη να υποστηρίξουμε τον επιχειρηματία σε μια τόσο δύσκολη για την αγορά εποχή γνωρίζοντας ότι μαζί με αυτόν αγωνίζονται για να ζήσουν με αξιοπρέπεια και κάποιες άλλες οικογένειες.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου