Γιατί δύο γιατροί έκαναν μήνυση στον Παπακωνσταντίνου;

9:18 μμ. Μηνυση κατα του Υπουργου ΠΕΚΑ Γιωργου Παπακωνσταντινου κατέθεσαν σήμερα δύο αδέρφια, οι γιατροί Εμμανουηλ καιΘεμιστοκληςΚουτεντακης ενωπιον της Εισαγγελιας Πλημμελειοδικων Ηρακλειου για τη μελέτη του οικοδομικού συνεταιρισμού δασκάλων.
"Ο Υπουργος ενω ειχε ενημερωθει με επιστολες μου εδω και 5 μηνες για σοβαροτατες κατ΄εξακολουθηση κακουργηματικες πραξεις και φοροδιαφυγη Εκατομμυριων Ευρω του Β΄Παραθεριστικου Οικοδομικου Συνεταιρισμου Δασκαλων και Νηπιαγωγων Νομου Ηρακλειου εις βαρος του Ελληνικου Δημοσιου και εις βαρος της περιουσιας μου, ο Υπουργος παρ΄ολα αυτα υπεγραψε την παρασκευη 17-2-2012 την αποφαση εγκρισης της Μελετης Περιβαλλοντικων Επιπτωσεων ωστε να ξεκινησουν τα Εργα Υποδομης του ανωτερω Συνεταιρισμου στην ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ που παρανομα επηλθε στην κατοχη του" ανέφερε ο κ.Κουτεντάκης που υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία για το θέμα αυτό.
Πάντως, στην πρώτη κιόλας καταγγελία πριν μερικές μέρες ο οικοδομικός συνεταιρισμός είχε απαντήσει με έντονο τρόπο ότι όλα αυτά δεν ισχύουν. Τώρα απομένει να δούμε εάν θα καταθέσει αντίστοιχη αναφορά και ο οικοδομικός συνεταιρισμός.
Πηγή: www.cretalive.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου