Ομάδα στο Facebook: «Στηρίζουμε τις διμοιρίες της Υ.Α.Τ. και της Υ.ΜΕ.Τ.»! (ΦΩΤΟ)

13/2/2012, 7:54 μμ. Τρίβουμε τα μάτια μας και ακόμα δεν το πιστεύουμε! Υπάρχει ομάδα στο facebook που στηρίζει την Υ.Α.Τ. και την Υ.ΜΕ.Τ. για το "θεάρεστο" έργο τους!

Μετά τη χθεσινή κόλαση που επικράτησε στην Αθήνα, όπου τραυματίστηκαν πολίτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες, φτιάχθηκε ομάδα στο facebook που στηρίζει τα ΜΑΤ! Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που δείχνουν τους ΜΑΤατζήδες να πετάνε πέτρες, να χτυπούν με το γκλοπ ανυπεράσπιστο πλήθος και άλλα τέτοια όμορφα.

Αν είναι κακοστημένη φάρσα, οφείλει να μεριμνήσει επί του θέματος ο Διοικητής της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μάνος Σφακιανάκης, ώστε να βρει ποιοι είναι αυτοί που παίζουν τέτοια παιχνίδια και στραπατσάρουν την, ήδη τσαλακωμένη, εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αν πάλι πρόκειται για ανθρώπους της Αστυνομίας που έχουν φτιάξει αυτήν την ομάδα, τότε οφείλει να μας σχολιάσει το γεγονός ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κοκκαλάκης, και να μας εξηγήσει τους λόγους ανάρτησης μιας τέτοιας σελίδας...




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου