Διάγγελμα ετοιμάζει ο Αντώνης Κομανέτσης, για να δικαιολογήσει τις απίστευτες κωλοτούμπες του

9/2/2012 Σε διάγγελμα, αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ώρες ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσημη πια ανακοίνωση του Μαξίμου πως «ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχία οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα».
Το διάγγελμα θα έχει ως σκοπό την...

υπεράσπιση της στάσης του αρχηγού της ΝΔ και την αιτιολόγηση της απόφασής του προς τον ελληνικό λαό, του οποίου την ψήφο επιθυμεί να διεκδικήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κος Σαμαράς αναμένεται να απευθυνθεί προς το εκλογικό σώμα, θα στοχεύσει όμως και στο εσωτερικό της παράταξής του καθώς πολλές είναι οι φωνές, που εκφράζουν ακόμη την επιφυλακτικότητά τους για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, να βάλει όπως λένε, στην ουσία, στο κάδρο και τη ΝΔ, πληρώνοντας τις «αμαρτίες» του ΠΑΣΟΚ.

Το κλίμα στη Συγγρού είναι ούτως ή άλλως βεβαρημένο, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μανώλη από τη Γραμματεία Συνδικαλιστικού αλλά και μετά τις νέες δημόσιες παροτρύνσεις του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη, προς τη «γαλάζια» Κ.Ο. να καταψηφίσει τα νέα βίαια μέτρα...

newsbomb.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου