Νέο συλλαλητήριο από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Ένα ακόμη συλλαλητήριο διοργανώνουν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα νέα μέτρα που επιβάλει η τροίκα στη χώρα μας.

Ήδη στα επιτελεία των υπηρεσίων της ΕΛΑΣ κάνουν τα σχέδιά στους για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.
 Εν τω μεταξύ, με σημερινή της ανακοίνωση η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την σχεδιαζόμενη «αναμόρφωση» του πλαισίου για τις πορείες και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας που προωθεί η κυβέρνηση.
 «Μετά τις καθημερινές εξωφρενικές απαιτήσεις της Τρόικας και των δανειστών, που επιχειρούν εκβιαστικά να επηρεάσουν ακόμα και την ελεύθερη βούληση των πολιτών, η Κυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα που τη στηρίζουν, επιχειρούν να βάλουν στο "γύψο" και το δημοκρατικό δικαίωμα του "συνέρχεσθαι" (!), σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι βιώνουν μια απάνθρωπη πολιτική ακύρωσης των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων των τελευταίων εβδομήντα χρόνων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της για το θέμα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου