Απολαύστε Χάρρυ Κλυνν για τη χθεσινή ψηφοφορία!

13/2/2012, 6:09 μμ. Λάβρος εναντίον των Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, εμφανίστηκε χθες βράδυ, την ώρα που διεξαγόταν στη Βουλή η συζήτηση και η ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση, ο δημοφιλής Χάρρυ Κλύνν. Ο αξέχαστος «τραμπάκουλας» δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και το twitter του πήρε φωτιά. Πάρτε μια γεύση από αυτά που σχολίαζε ο Χάρρυ όλη τη νύχτα.


-Ο μεγαλύτερος ψεύτης που ανέδειξε η Ελλ. πολιτική σκηνή αντί να απολογείται στον ανακριτή συνεχίζει το θρασοπουστοπαραμύθι του
-Πρέπει να τελειώσει το έργο του ο μέγας μειοδότης, αυτό το πολιτικό ξέρασμα που του επιτρέπουμε ακόμα να ξερνάει τον τρόμο και τον εκβιασμό.
-Τα απομεινάρια χειροκροτάνε. Ανόητοι, θρασύδειλοι, ασήμαντοι, υπόδικοι. Ένας πολιτικός χυλός χωρίς νοητικές διεργασίες και συνείδηση
-Γεια σου ρε Σαμαρά, που διασώζεις την έννοια του Ελληνισμού και την Εθνική μας υπερηφάνεια... Καημένε, δεν πείθεις πλέον κανένα.
-Λόγος Κούφιος, ανέμπνευστος, ανειλικρινής, εκτός τόπου και χρόνου ενός αυτόχειρα πολιτικού ανίκανου να κατανοήσει την ουσία των γεγονότων.
-Αμφιβάλλω αν μπορεί να υπάρξει θλιβερότερη εικόνα από αυτήν του Σαμαροπαπανδρεϊκού δίδυμου να μπουρδολογεί, να τρομοκρατεί και να εκβιάζει…
-Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Α. ΣΑΜΑΡΑ
-ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΕ Α. ΣΑΜΑΡΑ
-GAP THE EXTERMINATOR
-ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΡΑΧΗ
-ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ
-ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
-ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Α. ΣΑΜΑΡΑ…
-ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΙΔΕΣ…
-ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ...
-Καληνύχτα αδέρφια και καλό ξημέρωμα…

onair24.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου