Η άμυνα και η πρόκληση...

23/11/2011, 7:23 μμ. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δέχεται δύο τέρματα στις χθεσινές αναμετρήσεις στο Champions League, η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού, η Μαρσέιγ έχει το καλύτερο παθητικό στη διοργάνωση, καθώς έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σε αυτόν τον τομέα εστιάζουν και οι Γάλλοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. 

Σε σημερινή ανάρτηση στο σάιτ της Μαρσέιγ αναφέρεται στον τίτλο: «Η σημασία της αμυντικής πειθαρχίας» και ακολουθεί ένα απόσπασμα στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις που είχε κάνει ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν σχετικά με την αμυντική του γραμμή και το αυτογκόλ που δέχθηκε η ομάδα στο ματς με την Μονπελιέ. 

Είναι προφανές ότι δίνουν βαρύτητα στο γεγονός ότι η ομάδα τους έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε 4 αναμετρήσεις στην Ευρώπη, ωστόσο αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που εμφανίζεται δυνατός στα μετόπισθεν, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα και να κάνουν τη ζημιά.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου