Οι Ρώσοι καίνε την σημαία του ψευδοκράτους ...

26/11/2011, 2:53 μμ. Ρώσοι καίνε την σημαία του ψευδοκράτους, στέλοντας σαφέστατο μήνυμα προς άπαντες ότι η Κύπρος ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και εκφράζουν της αμέριστη τους συμπαράσταση προς το Κυπριακό Ελληνισμό. Οφείλουμε για ακόμα μια φορά να τους συγχαρούμε.

Η σημαία κάηκε από τους Ρώσους συναγωνιστές, όταν ο αγώνας διεκόπη λόγω καπνογόνων και φωτοβολίδων. 

Οι Ρώσοι οπαδοί της Ζενίτ, καθώς και η διοίκηση της ομάδας, απέδειξαν εμπράκτως ότι στέκονται στο πλευρό της Κύπρου, και αποκηρύσσουν το ψευδοκράτος, που αυθαίρετα έχει θέσει υπό κατοχή το βόρειο τμήμα του νησιού. 

Το σπουδαιότερο είναι ότι όταν πληροφορήθηκε η διοίκηση της ρώσικης ομάδας για την επικείμενη ανάρτηση του πανό, επικρότησε την κίνηση, προτρέποντας τους οπαδούς να το «σηκώσουν» και θα πληρώσουν οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ, εφόσον η ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο απαγορεύεται. 

Ενώ το προδοτικό αριστερό ΑΚΕΛ εμμέσως υποθάλπει το κάψιμο των ελληνικών λαβάρων και υποκινεί την ανάρτηση τούρκικων πανιών στις κερκίδες που βρίσκονται κατά κύριο λόγω υποστηρικτές του, με τα διάφορα κόμματα να παρακολουθούν αμέτοχα όλη αυτή την κατάντια, οι Ρώσοι «βάζουν τα γυαλιά» τονίζοντας την στήριξη τους στο μαρτύριο του σκλαβωμένου νησιού μας. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου