Έκθεση του ΔΝΤ έβαλε "φωτιά" στο Twitter του Νίκου Χατζηνικολάου

23/10/2011, 1:07 μμ. Έκθεση του ΔΝΤ στάθηκε αφορμή να ανοίξουν συζήτηση στο Twitter οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Ιγνατίου και Νίκος Χατζηνικολάου.
"Το MEGA "αποκαλύπτει" την εισήγηση της Λαγκαρντ για το χρέος μας στις 8.30 το βράδυ,ενω δημοσιεύτηκε ήδη απο το μεσημερι στην Realnews! Κρίμα", ήταν το πρώτο Tweet του κ. Χατζηνικολάου.
Η απάντηση από τον κ. Ιγνατίου ήρθε μερικά λεπτά αργότερα. "@NChatzinikolaou Νίκο, δεν έχω δυνατότητα να διαβάσω την είδησή σου. Η δική μου είδηση αφορά άλλη έκθεση. Είναι η Έκθεση Βιωσιμότητας του IMF".
Ο κ. Χατζηνικολάου στη συνέχεια έγραψε στο Twitter του κ. Ιγνατίου πως το tweet του δεν αφορά το δημοσιογράφο: "@mignatiou Δεν αφορά εσένα Μιχάλη.Μιλω για τον τίτλο "Το Μεγκα αποκαλύπτει".Η εισήγηση Λαγκαρντ για κουρεμα 80% είναι στην πρώτη σελίδα μας".
"@NChatzinikolaou Στο Εθνος της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2011 είχα τα σενάρια για το χρέος (και ακολουθεί link του θέματος)", ήταν η απάντηση του κ. Ιγνατίου.
"@mignatiou >και επομένως γνωστή από το μεσημέρι", έγραψε ο κ. Χατζηνικολάου.
Ο κ. Ιγνατίου στο επόμενο tweet του έγραψε πως πρόκειται για δύο διαφορετικές εκθέσεις.
"@NChatzinikolaou Νίκο,εγώ μετέδωσα την είδηση. Μιλάμε για δύο διαφορετικές εκθέσεις. Η μία με τα σενάρια, η άλλη για την βιωσιμότητα", εξήγησε.



cosmo.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου