Νέα επεισόδια με «πράσινους» βουλευτές

Δεν έχουν τελειωμό οι επιθέσεις σε βάρος βουλευτών, αλλά και η ευρηματικότητα τους.

Τελευταίο «θύμα» της έκφρασης λαϊκής αγανάκτησης είναι ο «πράσινος» βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου, ο οποίος βρήκε το πρωί το αυτοκίνητο της συζύγου του λουσμένο με... κοπριά.

Η «αγανάκτηση» ξέσπασε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο βουλευτής και ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει το verianews, η έντονη μυρωδιά ενόχλησε τόσο τον βουλευτή όσο και τους γείτονες του.

Μιλώντας στον realfm 97,8 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Είναι το αυτοκίνητο της συζύγου μου που το είχα εγώ. Πέταξαν ακαθαρσίες. Δεν πρέπει να έχει σχέση με "Αγανακτισμένους". Δεν πιστεύω ότι ήταν συντονισμένη κίνηση».

Ακούστε τι είπε ο βουλευτής στον realfm 97,8

«Εγκλώβισαν» βουλευτή σε καφετέρια
Σε καφετέρια, στην κεντρική πλατεία Πύργου εγκλώβισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ οι «Αγανακτισμένοι».

Όπως μεταδίδει το τοπικό site iliaoikonomia, χθες το βράδυ, την ώρα της συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων», ο Τάκης Αντωνακόπουλος έπινε καφέ δίπλα στην κεντρική πλατεία.

Μόλις οι «Αγανακτισμένοι» ενημερώθηκαν για την παρουσία του «πράσινου» βουλευτή, συγκεντρώθηκαν έξω από το καφέ.

Ο βουλευτής μπήκε μέσα στην καφετέρια και σύμφωνα με το site, ο ιδιοκτήτης, φοβούμενος τα χειρότερα, έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια και ο Τ. Αντωνακόπουλος κάθησε σε ενα τραπέζι στο εσωτερικό του καταστήματος, ενώ οι συγκεντρωμένοι απ' έξω φώναζαν συνθήματα.

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, έφθασαν δύο περιπολικά και με τη συνοδεία της αστυνομίας, ο Τ. Αντωνακόπουλος κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπει στο αμάξι του, το οποίο βρισκόταν στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου