Θύμα ξυλοδαρμού οδηγός λεωφορείου για ένα ... μπλουζάκι!


Χθες το απόγευμα στην γραμμή 040 επιβιβάστηκαν στο Νέο Φάληρο νεαρά άτομα, που προφανώς επέστρεφαν από μπάνιο, χωρίς να φοράνε τα μπλουζάκια τους....
 Ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση και τα φόρεσαν όλοι εκτός από έναν. Στην επόμενη στάση ο οδηγός ζήτησε ευγενικά από τον νεαρό να φορέσει την μπλούζα του. Το αποτέλεσμα ήταν να προσεγγίσουν σιγά-σιγά το εμπρός μέρος του λεωφορείου και όταν άνοιξαν οι πόρτες στην επόμενη στάση να τον γρονθοκοπήσουν και να εξαφανιστούν από την μπροστινή πόρτα. Ο συνάδελφος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου παρέμεινε 4 ώρες με συμπτώματα ελαφράς διάσεισης και μώλωπες. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι θα χάσει και μεροκάματα μιας και ο γιατρός του έδωσε τέσσερις μέρες αναρωτική.
Αυτά είναι τα «καλά» της δουλειάς μας...
Ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο και να επιστρέψει σιδεροκέφαλος. Το θέμα που προκύπτει από όλα αυτά είναι η ασφάλεια των εργαζομένων που δέχονται τέτοιες και χειρότερες επιθέσεις. 
Μόνιμο αίτημα μας είναι η τοποθέτηση διαχωριστικού-προστατευτικού, όπως έχουν οι νέοι τύποι λεωφορείων και στα παλαιότερα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου