Αρνείται ότι αποτελεί στόχο του FBI η Μαντόνα

Στόχαστρο του FBI αποτελούσε η Madonna αλλά και φιλανθρωπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, τον οποίο στηρίζει η τραγουδίστρια σύμφωνα με ορισμένα πρόσφατα ρεπορτάζ. Όμως κάτι τέτοιο αποτελεί είδηση - “μαϊμού”, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της την Τρίτη.

Ούτε η πασίγνωστη τραγουδίστρια αλλά ούτε και το φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο στηρίζει στο Μαλάουι είναι αντικείμενο ερευνών από το FBI, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ίδιας...

Τις τελευταίες μέρες είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης η είδηση ότι ο διεθνής φιλανθρωπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, τον οποίο στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια η τραγουδίστρια, Success for Kids, βρίσκεται στο στόχαστρο του FBI και ότι πράκτορες στο Λος Άντζελες τον ερευνούν για ύποπτη δραστηριότητα.

Λίγο νωρίτερα, είχαν δημοσιευτεί και άλλα ρεπορτάζ στα οποία αναφερόταν ότι η Raising Malawi, μία άλλη φιλανθρωπική οργάνωση την οποία υποστηρίζει η Μαντόνα, είχε εγκαταλείψει το σχέδιο κατασκευής σχολείου για άπορα κορίτσια στο Μαλάουι εξαιτίας κακοδιαχείρισης και ότι στη συνέχεια το διοικητικό της συμβούλιο αποπέμφθηκε.

«Τις τελευταίες ημέρες πληθώρα απολύτως ψευδών φημών σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο της Μαντόνα έχει κυκλοφορήσει στις ταμπλόιντ εφημερίδες και στα blogs» αναφέρει η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Λιζ Ρόζενμπεργκ σε ανακοίνωσή της.

«Ούτε η Μαντόνα, ούτε η Raising Malawi βρίσκονται στο στόχαστρο του FBI ή της IRS (της εφορίας στιςΗΠΑ). Είναι ατυχές ότι ο κόσμος έχει επιλέξει να λέει διάφορα για την Raising Malawi και την Μαντόνα, που δεν αληθεύουν» συνεχίζει η Λίζ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου