Η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραδώσει την νυφική της τιάρα στην μέλλουσα σύζυγο του εγγονού της;

26/4, 22:23. Η Kate Middleton πιθανότατα να φορέσει την ίδια τιάρα με την οποία παντρεύτηκε πριν 63 χρόνια η γιαγιά του μέλλοντα συζύγου της και βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

Οι πρώτες φήμες που φέρουν την Middleton να φοράει  τελικά την διαμαντένια τιάρα ξεκίνησαν σαν... στοιχηματική απόδοση από γνωστό στοιχηματικό γραφείο της Αγγλίας.

Η πληροφορία "δόθηκε" όταν μία γυναίκα 50 ετών περίπου προσπάθησε να ποντάρει το υπερβολικό ποσό των 8.000 ευρώ σε αυτή την πιθανότητα. Το στοίχημα δεν έγινε δεκτό μιας και η απόδοση στην περίπτωση που πράγματι η Middleton φορούσε την τιάρα  ήταν εξωφρενικά μεγάλη.

Το στοίχημα θεωρείθηκε ως "πληροφορία εκ των έσω" και ακυρώθηκε.

Βρήκε βέβαια αργότερα άλλο στοιχηματικό γραφείο αλλά το μυστικό είχε πλέον διαρρεύσει με αποτέλεσμα η απόδοση να πέσει στο 6-1.

Σημειωτέον ότι αν το στοίχημα γινόταν δεκτό στη 1η φάση τα κέρδη τα οποία θα αποκόμιζε η κυρία θα ξεπερνούσαν τα 100.00 ευρώ.

Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι που ποικιλοτρόπως σχολίασαν το όλο γεγονός λέγοντας ότι ..."Αυτή η γυναίκα η έχει πολύ περισσότερα χρήματα από μια απλή διαίσθηση η έχει πληροφορία εκ των έσω".

Η τιάρα η οποία αποτελεί κομμάτι της προσωπικής βασιλικής κοσμηματικής συλλογής στο παρελθόν έχει φορεθεί σε διάφορους βασιλικούς γάμους  όπως ο γάμος της Βασίλισσας Βικτορίας και της Βασίλισσας Μαρίας.

Η τιάρα έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον μιας και φορέθηκε κι από την πριγκίπισσα Άννα όταν αυτή παντρεύτηκε τον Βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο.




(Για Τα νέα του καναπέ: Σόνια)
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου