Απογοητευμένη από τα Windows Phone 7 η LG

Tα Windows Phone 7 δεν έκαναν την καταπληκτική εκκίνηση που θα περίμενε η Microsoft. Η LG, που είχε πολλές προσδοκίες από αυτά, δείχνει να είναι απογοητευμένη από την απήχηση που βρήκαν στην αγορά...


...Σε συζήτηση που έκανε με το Pocket-Lint, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, James Choi, ανάφερε ότι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για τα smartphones δεν κατάφερε να πείσει την αγορά.

Η LG εξαρχής συνεργάζονταν στενά με την Microsoft. O Choi ήταν πεπεισμένος ότι τα Windows Phone 7 θα ήταν τέλεια για την πλειοψηφία των χρηστών. Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών είχε διαφορετική άποψη. «Αλλά τα Windows Phone 7 είναι επαναστατικά και πολύ απλά στη χρήση τους», δηλώνει ο Choi. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι οι πιο προχωρημένοι τεχνικά χρήστες θα τα βρουν ανιαρά. 

Ένα άλλο πρόβλημα υπάρχει με τις υψηλές απαιτήσεις σε hardware των WP 7 κάτι που οδηγεί εν γένει σε ακριβές συσκευές. Η LG ελπίζει να αυξήσει τη διείσδυση τους με την κυκλοφορία νέων, φθηνότερων, μοντέλων τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress που θα λάβει χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Πάντως η LG δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει τα WP 7.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment