Οι Έλληνες ηγέτες που συνέτριψαν την ανεργία! (βίντεο)

Βενιζέλος 2013: 700.000 ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας...

Παπανδρέου 2009: 10.000.000(!!!) ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας...

Σαμαράς 2013: 12.000 ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας...

= 10.712.000 ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας!

Στοιχεία απογραφής πληθυσμού 2011 - Σύνολο: 10.815.197. Αφαιρούμε μωρά, παιδιά, συνταξιούχους = 7.000.000.

Αποτέλεσμα: Μηδενική ανεργία και 3.712.000 θέσεις εργασίας κενές! Άρα ο βασικός μισθός εκτινάσεται σε αστρονομικά ποσά διότι η προσφορά εργασίας ξεπερνά την ζήτηση εργασίας! Οι εργοδότες που προσφέρουν εργασία η οποία δεν επιλέγεται από κανέναν, όπως "σκλάβος Μανωλάδας", "καθαρίστρια", "οικοδόμος κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου" και "μπάτσος", αναγκάζονται να προσφέρουν βασικό μισθό 8.000 ευρώ τον μήνα +bonus, για να προσεγγίσουν εργατικά χέρια!!!

Βενιζέλος, Παπανδρέου και Σαμαράς βάζουν βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του Καπιταλισμού η οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξαπλώνεται πρώτα στην Ευρώπη και μετά παγκόσμια. Χρηματιστές της Wall Street και στελέχη πολυεθνικών αυτοκτονούν πηδώντας από ουρανοξύστες ουρλιάζοντας κατάρες για τους Έλληνες ηγέτες που με τόσο υποχθόνιο τρόπο κατέστρεψαν την παγκόσμια οικονομία και συνέτριψαν τον καπιταλισμό!

Ναόμι Κλάιν, Μάικλ Μουρ και Μπογιόπουλος κλαίνε από συγκίνηση, ενώ Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου και Τζήμερος κλείνονται εσπευσμένα σε ψυχιατρικές κλινικές με συμπτώματα "Emily Rose". Φήμες για αναστάσεις των Μαρξ, Ένγκελς και Τρότσκι κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα που εκατοντάδες είναι οι μαρτυρίες που μιλούν για φωτογραφίες του Μίλτον Φίντμαν που δάκρυσαν.

Τέλος, οι χρυσαυγίτες στον κόσμο τους συνεχίζουν να παπαγαλίζουν εκφράσεις όπως "αίξο ει ξαίνυ", "υ ξαίνι μας πέρνουν τυς δουληαίς" και "δουληές μώνω για Αίλυνες" λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων του εγκεφάλου τους που αδυνατεί να αναβαθμιστεί και να επεξεργαστεί τα νέο δεδομένα.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου