Η Μαριάνα Ντούβλη με νέα τσόντα (φωτο - βίντεο)

6:48 μμ. Είναι γεγονός.. Η βασίλισσα της τσόντας ξαναχτυπά με μια νέα ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους, Εντυπωσιάζει με την νέα της εμφάνιση.. σχεδόν αγνώριστη.. Δείτε

Η Μαριάνα έρχεται στην αγορά με ένα νέο ερωτικό DVD, που πληροφορίες της στήλης λένε ότι θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Έχει αλλάξει την εικόνα της, και το πρόσωπό της μοιάζει να είναι φωτεινό. Έτσι κι εμείς ελπίζουμε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να ικανοποιήσει το αιτητικό κοινό στην Ελλάδα.






Η πολιτική «αστάθεια» είναι ο καιρός τσόντας γενικότερα, όποτε είναι και η καταλληλότερη εποχή να κυκλοφορήσει το DVD παντού.. μια που σαν προϊόν δεν ξενίζει, και θα το δει πολύς κόσμος.

Επίσης δίνει τροφή και για την κόντρα της με την Τζούλια, ώστε να θέλει και έμπρακτα να αποδείξει ότι η Αλεξανδράτου σαν μοντέλο ήταν καλή, αλλά η Μαριάνα στις τσόντες δεν παίζεται.. Είναι η βασίλισσα του είδους.


Τέλης Μελαχρινός


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. ω πιω καλλος ο π.α.ο.κ.τσης στο KLMa εχει ρηξεις, και στη ζωη του εχει πιει ολες τις αφιξεις
    π. κ. θ 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παω κει ητται σερραι ναι αλλου
    θυρα 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή