Νέες απολύσεις στο Ριζοσπάστη.

Tην ώρα που το ΠΑΜΕ επιχειρούσε κατάληψη των γραφείων του Υπουργού Εργασίας, άλλοι τέσσερις εργαζόμενοι έχαναν τη δουλειά τους στον Ριζοσπάστη, χωρίς η ΕΣΗΕΑ να κάνει τίποτα.

Οπως γράφει το enimerosi24.gr ανακοινώθηκαν άλλες τέσσερις απολύσεις εργαζομένων και ο αριθμός των μέχρι τώρα απολύσεων να φτάσει στις εννέα, από την παραμονή των Χριστουγέννων και μετά.

Πρόκειται για τους: δημοσιογράφο Κλωντίν Χέσπερ, με αρμοδιότητα τα διεθνή, κόρη της γνωστής ηθοποιού Μίρκας Καλατζοπούλου, τον δημοσιογράφο-ιστορικό Γιώργο Πετρόπουλο, υπεύθυνο ρεπορτάζ Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης, δημοσιογράφο Έρση Κουμπούρη, κόρη του παλαίμαχου συνδικαλιστή του ΚΚΕ και π. Βουλευτή Δημ. Κουμπούρη και τον διοικητικό υπάλληλο Κώστα Τσαρουχά. 
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περίπτωση του τελευταίου ο Ριζοσπάστης χρησιμοποιήσε μνημονιακό νόμο για την αποζημίωση του. Μέχρι τώρα η ΕΣΗΕΑ δεν έχει αντιδράσει.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου