ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ! «Υπάρχουμε χάρη στον Παπακωνσταντίνου»


Σάστισαν στη Βουλή και στο τσακ γλίτωσαν τα … απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια, όταν η πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου, μια από τους 28 συνεργάτες του που κλήθηκαν
ως μάρτυρες στην Επιτροπή δήλωσε: Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και να χρωστάμε χάρη στον κ. Παπακωνσταντίνου. Χάρη σ’ αυτόν υπάρχουμε. Αυτός γλίτωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία»!!
Πρόκειται για την κα Χατζή, η οποία είναι η πρώτη που παρέλαβε το φάκελο με το CD που έστειλε η πρεσβεία και η οποία δήλωσε ότι έπειτα αγνοούσε την τύχη του φακέλου.
Η κα Χατζή που προκάλεσε όσο κανείς με τις δηλώσεις της, πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Παπακωνσταντίνου, πήρε την αφορμή από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναρωτήθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου λέγοντας «Με τον τρόπο που λειτουργούσε το γραφείο σας, απορώ πως η χώρα υπάρχει ακόμη». Τότε η κα Χατζή απέδωσε το «θαύμα» της ύπαρξης της χώρας στην προσπάθεια του κ. Παπακωνσταντίνου και λίγο πολύ μας αποκάλεσε όλους αχάριστους που τον «σέρνουμε» στις Προανακριτικές…
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου