Αφήστε τις ντροπές όταν πρόκειται για σεξ.


Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που αφορούν το σεξ είναι η ικανότητά του να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τις αναστολές σας.

Μερικές φορές, όμως, το σεξ μπορεί να γίνει ρουτίνα. Αν έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο στην σεξουαλική ζωή σας ή απλά θέλετε ένα νέο πάθος, μπορείτε να εντάξετε στο «πρόγραμμα» τα σεξουαλικά παιχνίδια. Ας επαναλάβουμε τα πιο δημοφιλή:
Δονητές: Μια μελέτη αποκάλυψε ότι περισσότερο από το ήμισυ των γυναικών στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν τη χρήση ενός δονητή. Επίσης, οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν ανέφεραν υψηλότερα επίπεδα επιθυμίας και διέγερσης, καθώς και περισσότερους οργασμούς, συγκριτικά με τις γυναίκες που δεν τους χρησιμοποιούν. Άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι ένας στους 10 άνδρες χρησιμοποίησε με τους συντρόφους τους τον περασμένο μήνα. Αρκεί λοιπόν, να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει.
Λιπαντικά: Μια γρήγορη επίσκεψη σε οποιοδήποτε φαρμακείο παρέχει όλων των ειδών τα προϊόντα. Απλά να έχετε κατά νου ότι εάν χρησιμοποιείτε ένα προφυλακτικό λατέξ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό με βάση το νερό. Κάθε λιπαντικό με βάση το πετρέλαιο, συμπεριλαμβανομένων των λοσιόν σώματος, χαλάει τα προφυλακτικά λατέξ.
Τζελ διέγερσης: Δεν πρόκειται απλώς για τέχνασμα του μάρκετινγκ, αλλά για επιστήμη. Για παράδειγμα, η νιασίνη, γνωστή και ως βιταμίνη Β3, εφαρμόζεται απευθείας στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και φέρνει περισσότερο αίμα στην επιφάνεια του δέρματος, αυξάνοντας την διέγερση.
O καλύτερος τρόπος να τα αγοράσετε, εσείς οι..ντροπαλοί, είναι μέσω διαδικτύου. Καλή απόλαυση.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου