Ψάχνετε για δουλειά? Ζητείται μάνατζερ να φυλάει πύργο σε έρημο νησάκι. Μισθός 23.000 ευρώ για 8 μήνες.


Μια μοναδική ευκαιρία για να απομακρυνθείτε από όλα όσα σας ενοχλούν προσφέρει το Υπουργείο πολιτισμού της Σκοτίας, το οποίο αναζητεί μάνατζερ για το μεσαιωνικό αβαείο που βρίσκεται στο ακατοίκητο νησί Inchcolm.

Ο τυχερός υποψήφιος, ο οποίος θα πληρωθεί και 23.200 ευρώ για τον κόπο του, καλείται να μετακομίσει στο νησί και να παραμείνει εκεί από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.
Θα ζει -μαζί με ένα ακόμη υπάλληλο- σε ένα καλόγουστο αγροτόσπιτο που βρίσκεται δίπλα στον πύργο και θα έχει την ευθύνη του gift shop, όποτε αξιωθεί να περάσει από εκεί κάποιος επισκέπτης.
Αν και υπάρχει μια ολόκληρη αποικία από φώκιες για να του κάνει παρέα.
Σύμφωνα με το υπουργείο «Ο μάνατζερ θα πρέπει να φροντίσει να φέρει μαζί του από την στεριά τις απαραίτητες προμήθειες φαγητού. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ντους, πλυντήριο και κουζίνα. Καθώς επίσης νερό και ηλεκτρικό».
Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, αυτά περιλαμβάνουν την σύνδεση με το ίντερνετ (που είναι αργή και «περιστασιακή», καθώς επίσης και το γεγονός ότι το σήμα της τηλεόρασης διακόπτεται όποτε περάσει από κοντά πλοίο.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου