Πόση διατροφή δίνει ο Λατσιος στην Μενεγακη?


Η οικονομική ευμάρεια της Ελένης Μενεγάκη δεν εμπόδισε το δικαστήριο από το να ορίσει το ποσό της μηνιαίας διατροφής που καλείται να πληρώνει ο Γιάννης Λάτσιος για τα τρια ανήλικα τέκνα του
σε 3.000 ευρώ.
Μπορεί οι λεπτομέρειες του διαζυγίου του ζεύγους Λάτσιου-Μενεγάκη να έχουν έρθει στην δημοσιότητα εδώ και δυο χρόνια, αλλά η εφημερίδα Παραπολιτικά επέλεξε -με πρόσφατο δημοσίευμα της- να εστιάσει στο ποσό της διατροφής που καλείται να πληρώνει μηνιαιώς ο Γιάννης Λάτσιος.
Τονίζοντας πως «Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι το δικαστήριο με την απόφασή του αναγνωρίζει πως, παρά την οικονομική ανεξαρτησία και ευμάρεια της μητέρας των τριών τέκνων, ο πατέρας οφείλει να αποδίδει διατροφή και να μην απαλλαγεί από τη συγκεκριμένη περίπτωση».
Καθώς επίσης και ότι αν η Ελένη Μενεγάκη επιθυμούσε να τον απαλλάξει από αυτή την υποχρέωση, θα μπορούσε να το κάνει και εξωδικαστικά. Κάτι που μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει συμβεί.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου