Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός του υφυπουργού Άμυνας


Πυροβολημένος και μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Καμάρες της Μάνης ο αδερφός του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, στρατηγού Παναγιώτη Καράμπελα.

Σύμφωνα με το τοπικό
messinea.gr, οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για αυτοκτονία.

Όπως αναφέρεται, ο 61χρονος έφτασε στον συνοικισμό το πρωί της Κυριακής με φίλο του ταξιτζή, με τον οποίο έδωσε ραντεβού για να τον παραλάβει το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Όταν ο ταξιτζής πήγε πάλι στο χωριό τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος και δίπλα του εντοπίστηκε μια καραμπίνα.

Νεώτερες πληροφορίες για το συμβάν αναφέρουν ότι ο 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε στον κήπο του εξοχικού του σπιτιού, στην περιοχή Καμάρες Λακωνίας, δίπλα από το παραθαλάσσιο Σκουτάρι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Γύθειο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ προανάκριση για το μυστηριώδες συμβάν διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Γυθείου και την Ασφάλεια Σπάρτης.

Έχει ενημερωθεί και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, υποστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος.

Ο θανών είχε γεννηθεί το 1951, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Όπως αναφέρει το messinea.gr, οι λόγοι της τραγικής αυτοχειρίας πρέπει να είναι και οικονομικοί καθώς ο θανών ασχολείτο με την ανέγερση οικοδομών.

Προανάκριση διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας(αστυνομικό τμήμα Γυθείου).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment