Lexus LF-LC Blue Hybrid Υβριδική επίδειξη ισχύος

Ήταν από τα τετράτροχα που έκλεψαν τη παράσταση κατά την εμφάνισή τους στο Australian International Motor Show στο Σύδνεϋ. Και όχι άδικα, καθώς το LF-LC Blue Hybrid ξέρει να συνδυάζει επιδόσεις, αλλά και τεχνολογία, σε ένα πακέτο που εμφανισιακά προκαλεί. Η Lexus, εξέλιξε το concept car που παρουσίασε πριν από λίγο καιρό στο Ντιτρόιτ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας διαθέτει εξελιγμένη μπαταρία υψηλής ενέργειας, που ξεπερνάει σε ισχύ τους 507 ίππους, ενώ το μέγεθός της είναι αρκετά μικρό. Παράλληλα για τη κατασκευή του σκελετού έχει χρησιμοποιήσει ανθρακονήματα και αλουμίνιο, ώστε να μειώσει το βάρος του τετράτροχου.

Η Lexus δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η τεχνολογία του LF-LC Blue Hybrid θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά υβριδικά αυτοκίνητά της. Υπομονή, άλλωστε το μέλλον είναι… κοντά!








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment