Επίθεση Αλαφούζου σε κυριακάτικη εφημερίδα


11:55 π.μ. Με το προσφιλές του twitter ασχολήθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος και όπως πράττει συνήθως, δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτέθηκε με ένα καυστικό "τιτίβισμα" στην εφημερίδα Real News και την κατηγόρησε ως εκφραστή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Κριστόφ Βαζέχα που φιλοξενήθηκαν και κυρίως επειδή ο Πολωνός κατηγόρησε ανοιχτά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη διοίκηση, που του παραχώρησε τόση ελευθερία κινήσεων.
"Η real news εκφράζει τον β μαρινακη αλλα και το πιο φανατικό τμήμα του Ολυμπιακού. Πάντα προσπαθεί να ζημιώσει τον Παναθηναϊκό μας ..." έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος.
Παράλληλα, τοποθετήθηκε για άλλα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που αφορούν τις προτάσεις μείωσης των αποδοχών στους υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές και τις σκέψεις του διαζυγίου με τον Χαμπίμπ Σο.
"Ο Παναθηναϊκός σέβεται τις υποχρεώσεις του. Τα περί των αμοιβών των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών μας δεν μας εκφράζουν!" tweetαρε, αν και είναι γνωστό ότι η πράσινη ΠΑΕ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Όσο για τον Σο, του εξέφρασε τη στήριξη του: "Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει τον Χαμπιπ Σο! Του ευχόμαστε περαστικά ! Στηρίζουμε τους έντιμους αθλητές μας έως το τέλος !".
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου