Βλέπει τσόντες - Σκέφτομαι μέχρι κ να χωρίσω γι αυτό

11:42 π.μ. Θεία Λουκία σε συγχέρω θερμά!!!! Είσαι πολύ σωστή σε όλες τις απόψεις σου κ για αυτό σε εμπιστευόμαστε!! λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο θεμα μου! έχω 1 χρόνο σχεση κ ολοκληρώσαμε τους τελευταλιους 4 μήνες (αν κ εγω κ αυτός εχουμε ολοκληρώσει απλά τοτε ετυχε) αλλά τώρα πρόσφατα που μπήκα στο ιστορικό του επαθα ένα σοκ με τις τσόντες που βλεπει κ οχι που κ που αλλα καθε μέρα. η σεξουαλικη μας ζωή ειναι σε γενικές γραμμές καλη κ εντονη, δηλ καθε μέρα το κάνουμε 2-3 φορές κ ολας! Ενιωσα άμεσα ζήλεια και απογοήτευση μόλις το ειδα αυτο. Αυτο παει να πεί πως δεν του αρεσω εγώ και θελει αυτα που βλέπει και γενικά πως δεν τον ικανοποιώ εγω .Άσε που τώρα μου χουν μπεί ιδέες σαν: μήπως οταν το κάνουμε σκέφτετε τις τσόντες που βλέπει; Κ άλλα πολλά. Αφου το είδα αυτο (δεν το ξέρει) ήθελε να το κανουμε αλλα ενιωθα τοσο χάλια που δεν ήθελα και του λεγα οχι κ οχι . Δεν νομίζω να έχει καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης αυτής με αποτέλεσμα να γινομαι όλο και πιο χάλια! δεν ξέρω πώς να του πώ και να εξηγήσω αυτο που νιώθω ,κ επίσης δεν θέλω να του δημιουργήσω τυψεις γ αυτό που κάνει. Δεν έχω προβλημα να βλέπει μια στο τόσο αλλά αφου ειναι συνεχόμενο αυτο λογικά δεν τον ικανοποιώ εγω! Θέλω την γνωμη σου πάνω σ αυτό το θέμα γιατί σε εμπιστεύομαι απόλυτα ...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, εφόσον έχετε ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μεταξύ σας, τι σ' ενδιαφέρει αν βλέπει τσόντες; Πρόβλημα θα υπήρχε αν δεν το κάνατε. Όμως, αφού το κάνετε και μάλιστα τόσο συχνά, όλα καλά κι όλα ανθηρά. Προφανώς εκείνος έχει συνηθίσει να ικανοποιεί την σεξουαλική του περιέργεια μ' αυτόν τον τρόπο από την εποχή που δεν είχατε επαφές και του έχει μείνει η συνήθεια.

Γι' αυτό είναι εντελώς λάθος να το παίρνεις τόσο προσωπικά. Άσε τον στην ησυχία του και μην το σκέφτεσαι καθόλου. Στο κάτω-κάτω η πλειονότητα των αντρών ενδίδει λίγο ή πολύ σ' αυτό το άθλημα.

Βλέπεις, ακόμη κι όταν βρίσκονται σε σχέση οι περισσότεροι άντρες και ιδιαίτερα οι νεότεροι, έχουν ανάγκη τα οπτικά ερεθίσματα που τους δίνουν έμπνευση για δράση στο κρεβάτι (με το ταίρι τους), ή κατά μόνας (όταν δεν έχουν ταίρι).

Αυτό που τους ενδιαφέρει όμως είναι το γενικό κλίμα κι όχι οι λεπτομέρειες της όλης φάσης. Δηλαδή δεν κάθονται να κοιτάξουν το μακιγιάζ της πρωταγωνίστριας, ή τι χρώμα στρινγκάκι φοράει, αλλά επικεντρώνονται στο όλο σκηνικό. Έτσι, δεν έχεις κανένα λόγο να ζηλεύεις ή να νιώθεις ανταγωνιστικά για τις πορνοσταρ.

Χαλάρωσε λοιπόν. Μάλιστα, θα σου έλεγα να τον ρωτήσεις έτσι στο άσχετο αν βλέπει τσόντες και να του προτείνεις να σου δείξει κάποιες που προτιμά, ώστε να έχεις πλήρη εικόνα για τα γούστα του και -γιατί όχι;- να αντιγράψεις κι εσύ ή ίδια κάποια κολπάκια που μπορεί να σου αρέσουν.

Εν ολίγοις, αυτά για χωρισμούς και τα ρέστα καλό θα ήταν να τα ξεχάσεις και να φροντίσεις να επικεντρωθείς σε όλα τα καλά που έχει η σχέση σας. Αλλιώς, με την σεξουαλική αποχή και τα μούτρα μόνη σου σκάβεις τον λάκκο σου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου